Cookie- og privatlivspolitik

Forbedret Nikon-tele

Natur- og actionfotografer kan glæde sig over en ny udgave af det legendariske 400 mm-teleobjektiv fra Nikon, som er forbedret på flere områder.

  • Dato: 02.06.2014

Nikon har lanceret en ny udgave af teleobjektivet AF-S NIKKOR 400mm F2.8E FL ED VR, der er blevet 816 gram lettere end forgængeren. Ifølge producenten skulle den nye 400 mm-optik også være gjort mere holdbar end forgængeren, og det skulle være blevet lettere at fange fotos med tele under svære lysforhold, uanset om motivet er sport, action eller vilde dyr.

Det nye objektiv er forbedret på flere punkter. Fotograferer man vilde dyr, vil man værdsætte den forbedrede autofokus, samt den forbedrede fokusafstand og fokushastighed. Producenten lover også, at kromatisk aberration og refleksioner er på et mimimum, takket være særlige linseelementer og en avanceret belægning.

Objektivet består af 16 elementer i 12 grupper, og producenten lover en stabil eksponering, også selv når man skyder med 11 billeder per sekund, som er muligt med Nikon D4S. Endvidere er der ni blændelameller, som skulle sikre en flot uskarp baggrund, så motivet står frem.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev