Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm forkæler gadefotografen

Fujifilm er klar med det nye lysstærke objektiv FUJINON XF16mmF1.4 R WR, der er som skabt til gadefotos. Det gælder både brændvidde, lysstyrke og hastighed.

  • Dato: 16.04.2015

Fujifilms nyeste skud på stammen af lysstærke objektiver til producentens X-serie er optikken FUJINON XF16mmF1.4 R WR. Brændvidden svarer til 24 mm, når man indregner brændviddeforlængelsen på 1,5x. Med en største blænde på F1.4 er der tale om et særdeles lysstærkt objektiv, der gør det muligt at skyde billeder under dårlige lysforhold.

Objektivet er vejrforseglet og består af 13 linseelementer fordelt på 11 grupper. Med en nærgrænse på 15 cm kan man komme ganske tæt på motivet og udnytte vidvinklen kreativt. Objektivet bruger et såkaldt Rear Focusing System, som skal sikre lynhurtig fokusering. Fujifilm påstår, at reaktionstiden er helt nede på 0,11 sekunder. På objektivets fokusring finder man en klassisk afstandsskala, som gør det nemt at beregne afstanden. Begge dele gør objektivet velegnet til spontane gadefotos. Den vejledende pris forventes at ligge omkring 8000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev