Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm opruster med zoomoptik

Med det nye objektiv Fujinon XF 55-200mm F3.5-F4.8 R LM OIS får man endelig noget tele til firmaets systemkameraer i X-serien. Men det bliver endnu bedre, for der er flere stærke optikker på vej.

  • Dato: 23.04.2013

Selv det bedste systemkamera er ikke meget værd uden et solidt udbud af kvalitetsobjektiver, og Fujifilm har bestemt ikke tænkt sig at lade deres systemkameraer i stikken på den konto. De har nu lanceret zoomobjektivet Fujinon XF 55-200mm F3.5-F4.8 R LM OIS, der dækker brændviddeområdet fra 83 til 300 mm på kameraerne som fx X-Pro1 eller X-E1.

Det nye objektiv har indbygget billedstabilisering, der giver mulighed for at bruge op til godt fire gange langsommere lukkertider uden at få rystede billeder. Fujinon XF 55-200mm F3.5-F4.8 R LM OIS har to motorer til at sikre hurtig og lydløs autofokus, og der er brugt både ED-linser samt en Super ED-linse til at holde kromatisk aberrationer nede og billedkvaliteten i top. Der er også benyttet en særlig overfladebehandling for at slippe for refleksioner, hvilket betyder højere kontrast.

Der er imidlertid endnu flere lækkerier på vej. Ifølge Fujifilm kommer der i slutningen af 2013 et pancake-objektiv XF27mm F2.8, et meget lysstærkt XF23mm F1.4, der svarer til den klassiske reportagebrændvidde på 35 mm, samt et vidvinkelzoom XF10mm-24mm F4.0. I starten af 2014 bliver det hele fuldendt af den meget spændende portrætoptik XF56mm F1.2R. Du kan få det store overblik over de kommende XF-objektiver her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev