Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm udvider på systemtoppen

Der er en masse spændende objektiver på vej til systemkameraet X-Pro 1. Blandt andet kan ejere glæde sig til en lysstærk vidvinkel.

  • Dato: 26.06.2012

Da Fujifilm tidligere på året lancerede deres eksklusive systemkamera X-Pro1 skete det med tre udskiftelige objektiver, men desværre manglede der både et klassiske reportageoptik med en reel brændvidde på 35 mm samt en vidvinkel med en bredere billedvinkel end 27 mm.

Begge dele bliver der rettet op på i fremtiden. Fujifilm har nemlig lige annonceret to ny objektiver til XF-systemet. De kommer begge i løbet af efteråret. Den ene er en optik på 14 mm F2.8, der svarer til en vidvinkel på 21 mm, ligesom det altså er ret lysstærkt. Den anden nyhed er en zoomoptik på 18-55 mm, der dækker området 27 til 84 mm. Det har indbygget billedstabilisering og en god lysstyrke, der starter på F2.8 på vidvinkel og når F4.0 på telen.

I starten af næste år kommer den oplagte reportageoptik så. Objektivet er på 23 mm, hvilket svarer på 35 mm på et X-Pro1, der har en brændviddeforlængelse på 1,5x. Desuden er det meget lysstærkt med en blændeåbning på hele F1.4. Du kan få overblik over alle de kommende XF-objektiver her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev