Cookie- og privatlivspolitik

Giv din smartphone kæmpe sensor

Med Sonys ILCE-QX1 kan du skrue dine velkendte objektiver på nyheden og sætte herlighederne på mobilen, hvorefter der kan skydes løs med høj billedkvalitet. Sensoren er nemlig i APS-C-størrelse.

  • Dato: 04.09.2014

Sony er bestemt ikke bange for at prøve nye koncepter af. De har allerede et par QX-modeller på markedet, hvor du får optik og sensor i samme enhed, lige til at smække på din smartphone. Nu går firmaet så skridtet videre med nyheden ILCE-QX1.

Opløsning på 20.1 mio. pixels

Denne kameraenhed kommer uden optik, for meningen er, at du skal bruge en af dem, du allerede har til dit Sony-systemkamera. Til gengæld har nyheden en stor sensor i APS-C-størrelse samt den avancerede BIONZ X-processor, så billedkvaliteten svarer altså fuldstændigt til et Alpha-systemkamera. Opløsningen er på 20,1 mio. pixels, og man kan selvfølgelig optage i raw-formatet. Der er også indbygget blitz, mens ISO går op til 16.000.

Både wi-fi og NFC

Den vejledende pris er på kun 2300 kroner, og det kan blandt andet lade sig gøre, fordi enheden ingen skærm har. Kameraet styres trådløst via skærmen på din smartphone, og der både wi-fi og NFC til at koble enhederne nemt sammen. Billederne kan overføres til din smartphone samt gemmes i fuld opløsning på Memory Stick Micro eller microSD.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev