Cookie- og privatlivspolitik

Hvem rumsterer i dit hjem?

Med et Sony Alpha7R II og et makroobjektiv er den engelske fotograf, Mikael Buck, kommet helt tæt på de små insekter i hjemmet. Resultatet er en række imponerende close-up-portrætter af de små dyr.

  • Dato: 23.11.2015

Julen nærmer sig, og det er snart tid til at købe juletræer. Men vidste du, at dit juletræ kan indeholde op til 25.000 harmløse insekter? De er dog ikke alene.Typisk lever der omkring ti forskellige edderkoppearter i dit hjem. De lever sammen med millioner af insekter – lige fra husedderkopper til støvmider, der ikke kan ses med det blotte øje.

Den engelske fotograf Mikael Buck har med et Sony Alpha/R II skabt en serie af unikke makrobilleder, der bringer dig helt tæt på de små, hvirvelløse dyr. De ti mest normale insekter du kan finde i dit eget hjem er: Husedderkop (Tegenaria species), Ørentvist (Forficula auricularia), Admiralsommerfugl (Vanessa atalanta), Guldøje (Chrysoperla carnea), Spyflue (Calliphora vomitoria), Møl (Tineola bisselliella), Syvplettet mariehøne (Coccinella septempunctata), Sølvfisk (Lepisma saccharina), Bænkebider (Oniscus asellus) og Mejeredderkop (Pholcus phalangioides). Her kan du se et lille udvalg af Mikael Bucks fantastiske billeder.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev