Cookie- og privatlivspolitik

Julegaven til udendørsfotografen

Olympus lancerer nyt all-round objektiv til deres familie af Micro Four Thirds-kameraer. Modellen er bygget til at klare motiver i al slags vejr.

  • Dato: 15.12.2011

Det nye objektiv M.ZUIKO DIGITAL ED 12-50mm F3.5-6.3 EZ fra Olympus dækker brændviddeområdet 24-100 mm. Det hører til systemet Micro Four Thirds og er optimeret til videobrug. Denne model er det første objektiv til dette system, som har en elektronisk zoom-funktion. Der er 4.2x optisk zoom, så man får mulighed for at skyde motiver fra vidvinkel til moderat tele. Man kan også bruge manuel zoom.

Objektivet er blevet forbedret på flere måder. Det har fået nye linseelementer og glas, der skulle sikre en høj ydeevne, og for første gang er et Micro Four Thirds-objektiv særligt beskyttet mod elementernes rasen. Selve objektivet har nemlig fået en særlig forsegling, der skulle hindre både vand og støv i at trænge ind og gøre skade, så det også kan anvendes, når vejret er barskt. Det kommer til salg ultimo januar 2012, og vejledende pris bliver 3199 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev