Cookie- og privatlivspolitik

Kraftig vidvinkel fra Canon

Canon er klar med to nye objektiver med vild vidvinkel, og de har begge teknologier, der ikke tidligere er set i dette brændviddeområde.

  • Dato: 14.05.2014

Med en kraftig vidvinkel udvides billedmulighederne betragteligt i forhold til med en standardoptik, og nu er Canon klar med to nye af slagsen. EF 16-35mm F4.0L IS USM kan bruges på full-frame-kameraer og er det første ultravidvinkelobjektiv i den professionelle L-serie, der har billedstabilisering. Ifølge Canon skulle det give mulighed for at skyde med lukkertider, der er fire trin længere end uden.

Billedstabiliseringssytemet IS er nydesignet og forbedret med gyrosensorer, der skulle give større nøjagtighed – blandt andet når man panorerer. Objektivet er udstyret med en hurtig, lydløs autofokusmotor og er tætnet mod vand og støv. Det kan også bruges på kameraer med APS-C-sensorer, hvor brændvidden vil svare til 26-56 mm. Den vejledende pris er 10.299 kroner.

Det andet nye objektiv er EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM, som kun kan bruges på kameraer med APS-C-sensorer, hvor brændvidden svarer til 16-29 mm. Dette objektiv har også billedstabilisering, og så har det fået fokusmotoren STM, der er stort set lydløs og sørger for jævne fokusskift, hvilket er en fordel ved videooptagelse. Objektivet har en vejledende pris på 2599 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev