Cookie- og privatlivspolitik

Lækre optikker til Sony

Zeiss har godt nyt til alle, der ejer et Sony-systemkamera med full-frame. Firmaet er nemlig klar med en helt ny serie og lægger flot ud med to lysstærke objektiver.

  • Dato: 03.09.2014

Sony tilbyder indtil videre blot fem objektiver til deres Alpha7-serie med full-frame-sensor, så det batter noget, når Zeiss nu melder sig på banen med den helt ny serie kaldet Loxia, der er skræddersyet til systemet.

Zeiss plejer traditionelt at byde på tårnhøj optisk kvalitet, ligesom man skal styre fokus manuelt. Som en særlig feature kan man indstille objektiverne, så blænderingen ikke kører i hak, men giver en glidende åbning og lukning af blændehullet – hvilket er helt perfekt til videooptagelser.

Begge lokker med en høj lysstyrke på F2.0. Loxia 35mm har 9 linser og en nærgrænse på 30 cm, mens Loxia 50mm har 6 linser og en nærgrænse på 37 cm. Den vejledende pris er henholdsvis 6700 og 9090 kroner. Loxia 2/50 kommer til oktober, mens Loxia 2/35 lander i slutningen af året.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev