Cookie- og privatlivspolitik
Samyang 135mm F2.0 ED UMC

Lysstærkt guld til lavpris

Samyang er klar med teleoptikken 135mm F2.0 ED UMC, der har en stor blændeåbning på blot F2.0 og er en del billigere end de originale alternativer.

  • Dato: 13.01.2015

Samyang er kendt for at levere objektiver med høj billedkvalitet til lave priser, så den spritnye optik 135mm F2.0 ED UMC bør vække interesse hos alle portrætentusiaster. Kombinationen af en brændvidde på 135 mm og en største blændeåbning på F2.0 gør det nemlig muligt at sløre baggrunden fuldstændigt og sætte fuld fokus på hovedmotivet.

De optiske specifikationerne matcher Canons legendariske EF 135mm F2.0L USM, men den originale optik koster immervæk 7500 kroner, hvor vi forventer, at Samyang kommer til at koste omkring 4000 kroner herhjemme. Man kan allerede nu forudbestille det i USA til 549 dollars.

Samyang 135mm F2.0 ED UMC har særlige linseelementer af typen ED til at sikre meget lav kromatisk aberration og dermed høj billedkvalitet. Alle linser er desuden belagt med en særlige overfladebehandling, så kontrasten skulle være i top, og så har optikken ni afrundede blændelameller til at sikre en flot sløring af baggrunden. Eneste minus er lige, at fokus skal indstilles manuelt.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev