Cookie- og privatlivspolitik

Nikon AF-S NIKKOR 28-300mm F3.5-5.6G ED VR

Nu kan full-frame-fotografer med Nikon-hus få glæde af DET NÆRMEST PERFEKTE ZOOMOMRÅDE fra moderat vidvinkel til fornuftig tele.

  • Dato: 03.02.2011

Folk, der har Nikon-kameraer med APS-C-sensor, har længe kunnet bruge et stort brændviddeområde, der svarer til 28-300 mm og dækker både vidvinkel og tele. Det er et perfekt område til både landskaber, portrætter og detaljer. Og som den første DSLR-producent har Nikon nu lavet en model med samme område, som kan bruges på full-frame-kameraer. Den nye model har i alt 19 linser. Mekanisk er objektivet velfungerende. Det er ikke så robust og tætnet som et professionelt objektiv, men det forventer man heller ikke til prisen. Der er lås på zoomen, så den ikke glider ud, når man går med den, og der følger en fin modlysblænde med. Billedstabiliseringen gav os brugbare billed er håndholdt ned til 1/4 sekund på 28 mm. Skarpheden er god på fuld blændeåbning, dog ikke på 28 mm, der skuffer lidt. På F8.0 er hele zoomområdet skarpt. Der er massiv tøndefortegning på 28 mm og pudefortegning på 105 mm. På fuld blænde er der svag vignettering. Objektivet kan bruges på APS-C-kameraer, men zoomområdet giver bedst mening på full-frame.
Bedømmelse 86%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 3 som er på gaden nu.

BESTIL DIGITAL FOTO KLIK HER
        Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev