Cookie- og privatlivspolitik

Nikons objektiver runder milepæl

Det går rigtig stærkt med at sælge objektiver til spejlrefleks og systemkameraer, og Nikon har nu nået en ny milepæl i produktionen.

  • Dato: 21.02.2014

I begyndelsen af januar nåede den samlede produktion af Nikons NIKKOR-objektiver til spejlrefleks- og systemkameraer op på 85 mio. Det er kun godt halvandet år siden, at Nikon nåede en samlet produktion på 70 millioner objektiver, så på blot 18 måneder er der altså blevet spyttet 15 mio. nye glas ud fra fabrikkerne.

Det første NIKKOR-objektiv til spejlrefleks blev lanceret i 1959, men NIKKOR-navnet er mere end 80 år gammelt og stammer fra Nikons oprindelige navn, som var Nippon Kogaku K.K., og ved hjælp af en forkortelse og tilføjelsen af et R, opstod navnet altså.

I dag er der 80 forskellige objektiver at vælge imellem til Nikons spejlreflekskameraer og systemkameraerne i Nikon 1-serien. De nyeste modeller er det kompakte AF-S DX NIKKOR 18-55MM F3.5-5.6G VRII, der blandt andet sælges i kit med det nye spejlreflekskamera D3300, samt AF-S NIKKOR 35 MM F1.8G, der er et lysstærkt objektiv, som kan bruges på firmaets full-frame-kameraer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev