Cookie- og privatlivspolitik
Canon EF 100-400mm F4.5-5.6L IS II USM

Ny 100-400 mm fra Canon

Sports- og naturfotografer har længe sukket efter en afløser for Canons 100-400 mm, og nu er den her. Den er forbedret inde som ude, og præsenterer endda en verdensnyhed.

  • Dato: 11.11.2014

Området fra 100-400 mm er perfekt til sportsbegivenheder og dyr i naturen, og nu er afløseren for Canons 16 år gamle og populære EF 100-400mm F4.5-5.6L IS USM klar. Største synlige forskel er, at man ikke forlænger objektivet, når der zoomes. Den nye har fast længde, hvilket har den fordel, at der ikke suges luft ind i objektivet. Til gengæld er den lidt tykkere og tungere.

Der er sket meget siden 1998, og der nyder Canon EF 100-400mm F4.5-5.6L IS II USM godt af. Der er fire trin i den optiske billedstabilisering, der kan indstilles på tre måder alt efter optagesituationen.

Der er 21 linseelementer og et af dem har for allerførste gang fået Canons nye Air Sphere Coating (ASC), der er en antirefleksbelægning, som består af nanopartikler af indespærret luft. Det skaber et lag med et ultralavt brydningsindeks, og er med til at mindske ghosting og overstråling.

Objektivet er vand- og støvtæt, og de yderste linser har en speciel fluorbelægning, som afviser snavs. Prisen er vejledende 22.000 kroner. Så sæt det blot på ønskelisten til jul. Det er ude til december.

Læs meget mere om kameraer og objektiver fra Canon

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev