Cookie- og privatlivspolitik

Nye objektiver for feinschmeckerne

Carl Zeiss frister med lysstærke objektiver til den kræsne, og Samyang overrasker med Tilt/Shift-optik til arkitektur- og landskabsentusiasten.

  • Dato: 10.09.2012

En del producenter er op til den store fotomesse Photokina begyndt at løfte på sløret for nogle af de lækkerbidsker, der venter os fotoentusiaster i den kommende tid. Carl Zeiss er kendt for objektiver af ypperste kvalitet, og man kan godt allerede nu begynde at spare op, hvis man vil have det bedste af det bedste til sine portrætter.

Carl Zeiss har nemlig annonceret det lysstærke objektiv 55mm F1.4 Distagon * til spejlreflekser fra Canon og Nikon. Firmaet lover forrygende billedkvalitet på full-frame-kameraer på grund af en nyt optisk design. Der er tale om manuel fokus, men prisen ventes alligevel at være så høj, at nyheden nok mest henvender sig til feinschmeckere.

Samyang er kendt for at levere høj optisk kvalitet til lave priser, så mange fotoentusiaster med forkærlighed for arkitektur og landskaber vil utvivlsomt se frem til de første anmeldelser af det nye Tilt/Shift-objektiv Samyang T-S 24mm F3.5 ED AS UMC. Prisen er endnu ikke kendt, men vil med meget stor sandsynlighed være en del lavere end de originale fra Canon og Nikon. Objektivet vil også kunne fås til Pentax K-bajonet og Sony Alpha-spejlreflekser.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev