Cookie- og privatlivspolitik

Nyt objektiv fra Nikon med fast brændvidde

Nikon har lanceret et nyt standardobjektiv på 50 mm med blænde F1.8. Objektivet rummer et nyudviklet optisk system, der skulle give en bedre billedkvalitet.

  • Dato: 28.04.2011

AF-S NIKKOR 50mm F1.8G er et nyt fast objektiv, som på grund af den store blændeåbning er ideelt i situationer med dårlige lysforhold. Der er tale om et klassiske objektiv, der på mange måder ligner forgængeren AF NIKKOR 50mm F1.8D. Men der er tale om et helt nyt design.

Objektivet rummer syv linseelementer fordelt i seks grupper, herunder ét asfærisk element, hvilket er nyt i et objektiv af denne type. Der er som noget nyt også indbygget autofokusmotor. Objektivet kan benyttes med de fleste Nikon-spejlreflekser, og både til til DX og FX-format.

Det lille objektiv er med en vægt på kun 185 gram let at have med, og er derfor oplagt at have med sig som et alternativt objektiv, fx til portrætter. Der medfølger modlysblænde og et blødt etui. Objektivet vil kunne købes for omkring 1700 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev