Cookie- og privatlivspolitik

Nyt rejseobjektiv fra Nikon

Nikon er klar med objektivet AF-S DX NIKKOR 18–300mm fF3.5–6.3G ED VR, som byder på 16,7x zoom i et meget kompakt format.

  • Dato: 11.04.2014

Nikons nye zoomobjektiv AF-S DX NIKKOR 18–300mm F3.5–6.3G ED VR er det perfekte valg til alle, der ønsker at tage billeder i alle tænkelige situationer uden at skulle fylde bagagen op med objektiver med forskellige brændvidder. Dette nye NIKKOR, der har det samme imponerende zoomområde som Nikon’s roste objektiv AF-S DX NIKKOR 18–300mm F3.5–5.6G ED VR, men er langt mere kompakt og derfor ideelt til spirende fotoentusiaster, der gerne vil rejse let og fotografere forskellige perspektiver uden at skulle skifte objektiv.

Dette alsidige objektiv, har en utrolig kompakt konstruktion, der ikke går på kompromis med billedkvaliteten. ED-glaselementer og asfæriske linseelementer skal sikre skarpe og kontrastrige billeder, og Nikons system til billedstabilisering skulle være en garant for ekstremt klare stillbilleder og videooptagelser, selv ved håndholdt optagelse i teleområdet. Objektivet er perfekt til såvel rejser som til amatørfotografering af sport og dyreliv. AF-S DX NIKKOR 18–300mm F3.5–6.3G ED VR har en vejledende udsalgspris på 6195 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev