Cookie- og privatlivspolitik

Olympus er klar med et nyt lysstærkt objektiv

Er man til gadefotografi, arkitektur- eller landskabsbilleder, og har et Micro Four Thirds-kamera, så kan man glæde sig over Olympus nyeste objektiv, der tilmed er dejligt lysstærkt.

  • Dato: 15.11.2012

Olympus har i dag lanceret objektivet M.ZUIKO DIGITAL 17mm F1.8, som skulle byde på en fremragende billedkvalitet i en let og meget kompakt form. Den lysstærke blænde på F1.8 giver ikke blot nemmere motivsøgning med mulighed for kreativ baggrundssløring - objektivet klarer også fotografering uden stativ i svagt lys. Har man et Olympus PEN-kamera, kan man desuden glæde sig over kameraets indbyggede billedstabilisering. Brændvidden er 17 mm. Indregner man brændviddeforlængelsen på 2,0x, svarer det til 34 mm.

For at fotografen kan gribe øjeblikket og nemt tage spontane, helt skarpe billeder, har den nye optik en smart snapshot-fokuseringsmekanisme. Det er rigtig smart til gadefotografi, hvor man ofte skal handle hurtigt. Her flyttes skarphedspunktet til den ønskede afstand blot ved at skubbe afstandsringen. Drejes ringen ændres afstanden inden for det område der vises på optikken, hvor der også er en markering for dybdeskarpheden.

Objektivets autofokus fungerer ganske lydløst, takket være den såkaldte MSC-motor. Det gør også objektivet velegnet til videooptagelser. Linsernes overflade har fået den specielle Olympus ZERO-overfladebehandling, som løfter billedkvaliteten betragteligt. Prisen for M.ZUIKO DIGITAL 17mm F1.8 er 4295 kroner. Som tilbehør fås en modlysblænde i metal og et specielt optikdæksel med Olympus-logo.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev