Cookie- og privatlivspolitik

Seks nye objektiver fra Zeiss

Carl Zeiss har netop lanceret hele seks forskellige objektiver af høj kvalitet. Serien hedder Milvus og er udviklet til kameraer med høj opløsning.

  • Dato: 14.09.2015

Den tyske objektivproducent, Carl Zeiss, er klar med en spritny serie af objektiver, som er udviklet til spejlreflekser med meget høj opløsning for at sikre en ekstrem detaljegengivelse. Serien bærer navnet Milvus og rummer hele seks objektiver. Alle optikker findes til Canon og Nikon, men også Sony-fotografer kan nyde godt af de nye højkvalitetsglas, via en adapter.

Objektiver har udelukkende manuel fokus, men via kontakter kan objektiver og kameraer kommunikere sammen, og man kan derfor skyde på både blænde- og lukkertidsprioritet. Desuden skulle fokusringene være optimeret, så det er lettere at fokusere helt præcist.
De seks objektiver er: Zeiss Milvus F2.8/21, Zeiss Milvus F2/35, Zeiss Milvus F1.4/50, Zeiss Milvus F1.4/85, Zeiss Milvus F2/50M og Zeiss Milvus 2/100M. Priserne ligger mellem 7000 og 12.000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev