Cookie- og privatlivspolitik

Skift bajonet på din Sigma-optik

Nu er det slut med at skulle udskifte hele samlingen af objektiver, når du vælger et nyt kamerasystem. Sigma løser problemet med den geniale Mount Conversion Service.

  • Dato: 02.08.2013

Udsigten til at skulle sælge de gamle objektiver og købe helt nye, får de fleste fotoentusiaster til at opgive drømmen om at skifte til et nyt og bedre kamerasystem. Men nu kommer Sigma på banen med en forrygende løsning på det problem. De tilbyder nemlig at skifte bajonet på dine objektiver, så du smertefrit kan skifte optik-samlingen fra Nikon til Canon eller omvendt.

Der særlige service hedder Mount Conversion Service og er muligt med de nye serier af objektiver fra Sigma kaldet Art, Contemporary og Sport. For spejlreflekser kan man skifte mellem Canon, Nikon, Pentax, Sigma og Sony. Har du Sigma-objektiver til et systemkamera, kan der skiftes mellem Micro Four Thirds-bajonet og Sonys E-fatning.

Sigma oplyser, at det ændrede objektiv vil fungere lige så godt, som hvis du havde købt et, der var starten af havde den rigtige bajonet til systemet. Prisen for den særlige service er endnu ikke offentliggjort.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev