Cookie- og privatlivspolitik

Sony lancerer to nye Zeiss-objektiver

Sony udvider rækken af udskiftelige A-mount-objektiver med to forbedrede versioner af Zeiss Vario-Sonnar full-frame-objektiv.

  • Dato: 24.04.2015

To nye A-mount-objektiver fra Sony tæller henholdsvis en standardzoom og en vidvinkel, nemlig Vario-Sonnar T * 24-70mm F2.8 ZA SSM II og Vario-Sonnar T * 16-35mm F2.8 ZA SSM II.

Begge er forbedret i billedkvalitet og autofokus, og så har de fået en nye støv- og fugtafvisende konstruktion, der gør dem egnede til udendørsbrug.

Vario-Sonnar T* 24-70mm F2.8 ZA SSM II

Med en brændvidde på 24-70mm leverer dette objektiv ifølge Sony en billedkvalitet, som man ellers kun forventer fra de absolutte top-objektiver på markedet. Fotografen kan nyde godt af den velkendte skarphed og kontrast fra ZEISS® i alle brændvidder. Med største blændeåbning på F2.8 er objektivet godt til lavbelyste portrætter, indendørsbilleder og nattescener.

Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM II

Dette er ifølge producenten objektivet til de fotografer, der både vil kunne fange spektakulære landskaber og travle bylivsbilleder. Med største blændeåbning på F2.8 er det også godt til skumringsbilleder og lavbelyste indendørsbilleder.

De to objektiver passer til eksempelvis de populære a99 og a77 II, og med en adapter kan de ligeledes bruges til kameraer med E-mount som fx a7-serien.

Objektiverne kan forudbestilles nu, og de vejledende priser er 19.000 kroner for Vario-Sonnar T * 24-70mm F2.8 ZA SSM II og 20.200 kroner for Vario-Sonnar T * 16-35mm F2.8 ZA SSM II.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev