Cookie- og privatlivspolitik

Stærk tele til din iPhone

Hvis du er træt af den digitale zoom, som de fleste smartphones er udstyret med, så er Rollei klar med en smart løsning.

  • Dato: 02.07.2012

Selv om opløsningen nu ligger på 8,0 mio. pixels i iPhone 4S, så har telefonen, ligesom mange andre smartphones, en svaghed når det gælder zoom. Her er man tvunget til at benytte digital zoom, som i virkeligheden bare lægger flere pixels til i en forstørrelse. Det går ud over detaljegraden i billederne. Derfor er det velkomment, at en producent som Rollei står klar med en optisk løsning, som er let at montere.

Rollei 12x tele byder, som navnet antyder, på hele 12x optisk tele. Objektivet er fremstillet i robust aluminium og optisk glas. Det monteres i et medfølgende cover, som hurtigt kan sættes omkring telefonen. Der medfølger desuden et lille stativ, cover til både iPhone 3G, 4 og 4S samt objektivdæksel, renseklud og manual. Objektivet, som måler 9,4 x 3,3, vejer 118 gram og koster omkring 400 kroner.

Ud over det store teleobjektiv er Rollei klar med en optik med 9x tele, en vidvinkel på 0,5x og et fiskeøjeobjektiv på 0,28x, som koster henholdsvis 300 kroner, 250 og 150 kroner. Du kan læse mere om Rollei's objektiver her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev