Cookie- og privatlivspolitik

Stille fokusmotor i telen

Canon er klar med en ny udgave af deres zoomobjektiv på 55-250 mm. Det har fået ny fokusmotor, der skulle give bedre videooptagelser, og et nyt optisk design.

  • Dato: 26.08.2013

Som regel følger der et kitobjektiv på 18-55 mm med, når man køber et spejlreflekskamera, og vil man have mere tele end de forholdsvis beskedne 55 mm til sit Canon-kamera, er et objektiv på 55-250 mm det oplagte valg, da det tager over, hvor kitobjektivet slipper. Og nu er Canon klar med en nye udgave af teleoptikken.

Objektivet har fået Canons særlige STM-fokusmotor, der arbejder stort set lydløst og hurtigt stiller skarpt. En fordel ved STM-motoren er, at den lave mere bløde fokusskift end andre motorer, hvilket er en fordel under videooptagelse, hvor fokusskiftene ikke vil opleves hakkende, når man følger et motiv i bevægelse.

EF-S 55-250mm F4.0-5.6 IS STM har indbygget billedstabilisering og passer til kameraer med APS-C-sensor, hvor brændviddeområdet svarer til 88-400 mm. I forhold til det eksisterende objektiv med samme brændviddeområde kan man nu fokusere tættere på, da den nye optik kun kræver en afstand på 85 cm for at stille skarpt, hvor den tidligere model skal ud på 110 cm. Desuden roterer frontlinsen ikke, hvilket er en fordel, når man monterer fx pol-filtre. Objektivet har i det hele taget fået nyt optisk design og indeholder nu 15 linser fordelt i 12 grupper, hvor den tidligere model havde 12 linser i ti grupper.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev