Cookie- og privatlivspolitik

Stortest af makrooptikker

Med et objektiv til makrooptagelser kan du komme helt tæt på naturens fascinerende insekter og farvestrålende blomster samt tage flotte portrætter. Vi har testet de stærkeste makroobjektiver til spejlrefleks, og du får forrygende billedkvalitet for pengene.

  • Dato: 07.03.2014

Hent låst indhold > klik her

Det menneskelige øje kan fokusere på et objekt i en afstand af cirka 13 cm, mens et makroobjektiv derimod kan komme få cm fra motivet og fx gengive blomstens støvdragere eller sommerfuglens mønstrede vinge helt tæt på.

Et ægte makroobjektiv kan optage motivet i størrelsesforholdet 1:1, hvilket betyder, at det gengives med samme størrelse på billedchippen, som motivet er i virkeligheden. Et insekt på to cm fylder altså også to cm på sensoren. Det gør objektivet perfekt til alle små motiver som fx insekter, der først bliver nærværende, når de blæses op i stor størrelse. Man kan dog også bruge makroobjektiver til mange andre typer motiver, fordi optikkerne er lysstærke og har en brændvidde, der fx passer fint til portrætter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev