Cookie- og privatlivspolitik

Tamron AF 18-200mm F3.5-6.3

Nej, prisen er hverken en trykfejl eller et specialtilbud. Denne Tamron koster næsten det halve af testens næstbilligste optik og ligger ikke meget over en original kitoptik på 18-55 mm.

  • Dato: 09.11.2011

Såvel vignettering som fortegning er godt under kontrol, og al korrektion var slået fra på testkameraet, så det fine resultat var Tamrons fortjeneste. Skarpheden er faktisk ganske fornuftig fra fuld blænde til F8.0, dog uden at være i nærheden af testens bedste. På mindste blænde kniber det med skarpheden. Tamron skal have ros for at levere en god modlysblænde med til prisen og for at have en låseknap, så objektivet ikke glider ud. Ikke mindst hvad angår autofokussen får man dog, hvad man betaler for. Den drives af en traditionel elektromotor, der er skingert støjende. Dertil kommer, at fokusringen snurrer rundt selv under autofokus, hvilket er generende. Når man slår over på manuel fokus, kan man høre, hvordan man trækker elektromotoren med rundt. Mekanisk er objektivet ellers af god kvalitet med en helt jævn zoombevægelse og en objektivfatning af metal. Da objektivet ikke har optisk billedstabilisering, egner det sig bedst til kameraer fra Pentax og Sony, og Tamrons zoom­ring og fokusring bruges i samme retning som de originale objektiver, hvilket er en stor fordel.

Bedømmelse 78%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 16
Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev