Cookie- og privatlivspolitik

Tamron AF 18-270mm F3.5-6.3 Di

Intet andet udskifteligt objektiv på markedet har et større zoomområde end denne Tamron. Det er en teknologisk magtdemonstration, der bakkes op af lydløs fokusering, hos Tamron kaldet Piezo Drive, samt optisk billedstabilisering i VC-versionerne til Canon og Nikon.

  • Dato: 07.11.2011

De er overraskende nok nogle hundrede kroner billigere end ovennævnte pris, der gælder Sony-versionen uden stabilisering. Udefra ligner objektivet til forveksling enhver anden Tamron-zoom. Hverken i materialer, finish eller detaljer er der gjort noget specielt ud af rekordholderen. Der er omskifter mellem autofokus og manuel fokus samt en zoomlås. Zoom- og fokusring kører samme vej som Sonys originalobjektiver, og zoombevægelsen er jævn. Trods de ekstra millimeter i teleområde bliver objektivet kun 16 cm langt, når man zoomer helt ud. Skarpheden er tilstrækkelig, hvis billederne skal bruges til at blive vist på skærmen og mindre print. Til større print vinder man ganske vist noget ved at blænde ned til F8.0, men rigtig godt bliver det aldrig. Der ses vignettering på fuld blænde på 18 mm og 270 mm. Autofokus er mærkbart hurtigere end med den billigere Tamron i testen uden at være topklasse. Desværre roterer fokusringen selv under autofokus.

Bedømmelse 82%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 16
Bestil DIGITAL FOTOÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev