Cookie- og privatlivspolitik

Telezoom i topklasse fra Tamron

Nyt og lysstærkt objektiv er optimeret til den krævende fotoentusiast, der bruger full-frame. Der er blandt andet billedstabilisering og ultrasonisk fokusmotor.

  • Dato: 14.09.2012

Tamron har allerede fået anerkendelse for deres lysstærke og proffe optik SP 24-70mm F2.8 Di VC USD, der slår Canon og Nikon på at have billedstabilisering. Nu styrker firmaet så udbuddet til de krævende fotoentusiaster, der gerne vil have høj billedkvalitet uden at skulle betale en formue.

Det sker med det nye zoomobjektiv Tamron SP 70-200mm F2.8 Di VC USD, der byder på højeste lysstyrke på blænde F2.8 gennem hele zoomområdet fra 70 til 200 mm. Nyheden matcher de lignende modeller fra Canon, Nikon og Sony ved at have både billedstabilisering og ultrasonisk fokusmotor indbygget.

Vægten på 1470 vidner også om, at der er gods i den nye model, som kommer på markedet sidst på året. Der er ni afrundede blændelameller til at sikre en flot baggrundssløring, og objektivet holder fugt ude. Det kommer til spejlrefleks fra Canon, Nikon og Sony og fungerer på kameraer med full-frame- og APS-C-sensor. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev