Cookie- og privatlivspolitik

To nye Canon-objektiver perfekt til reportage og rejse

Nyhederne byder på billedstabilisering, hurtig autofokus samt høj billedkvalitet. Det ene er optimalt til reportage i svagt lys, mens det andet er oplagt til ferien.

  • Dato: 07.11.2012

Hvis man står og mangler en god julegaveidé i den dyre ende til sit Canon-spejlreflekskamera, så er der lige kommet to gode bud på bordet. Canon har nemlig lanceret EF 24-70 mm F4.0L IS USM, som er et oplagt all-round-objektiv, der kan klare alt fra landskaber over storbyferien til portrætter. Samtidig kommer Canon EF 35 mm F2.0 IS USM, der lige er sagen til reportage i svagt lys.

EF 24-70 mm F4.0L IS USM er rødringet Canon-glas og byder dermed på både høj bygge- og billedkvalitet. Det dækker det meget brugbare brændviddeområde fra 24 mm til 70 mm, og med en maksimal forstørrelsesgrad på 0.7x kan det faktisk også bruges til makrofotos. Der er en god lysstyrke på F4.0 gennem hele zoomområdet samt Canons Hybrid IS-teknologi til billedstabilisering, som også sikrer skarpe skud til netop makrofotografering. EF 24-70 mm F4.0L IS USM har en vejledende pris på 14.999 kroner.

Canon EF 35 mm F2.0 IS USM er lidt mere specialiseret med sin faste brændvidde på 35 mm, der er helt klassisk til reportage. Objektivet byder på høj lysstyrke på F2.0, og kombineret med billedstabilisering er der næsten ingen grænser for, hvor svagt et lys man kan fotografere i. Canon EF 35 mm F2.0 IS USM har en vejledende pris på 7499 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev