Cookie- og privatlivspolitik

Verdensrekord fra Nikon

Nyt objektiv dækker det imponerende zoomområde fra 27 til 450 mm på et DX-spejlreflekskamera. Nikon kan også prale med, at antallet af solgte Nikkor-optikker når nye højder.

  • Dato: 14.06.2012

Nikon-objektivet AF-S DX Nikkor 18-300mm F3.5-5.6G ED VR sætter ny verdensrekord for, hvor stort et zoomområde, du kan få til spejlrefleks. Det har 16,7 gange optisk zoom, hvilket altså overgår den hidtidige konge fra Tamron, der byder på 18-270 mm. Det nye objektiv passer til DX-kameraer fra Nikon med APS-C-sensorer, og brændviddeområdet svarer til at gå fra 27 mm til 450 mm.

Det har selvfølgelig billedstabilisering indbygget til at sikre skarpe skud selv på teleindstillingen, og objektivet har tre linser med ekstra lav farvespredning, som giver højere kontrast. Den afrundede blænde med ni lameller betyder en flottere baggrundsløring, og så har nyheden Nikons Silent Wave Motor til at sikre hurtig, præcis og lydsvag autofokus.

Nikon har også lanceret objektivet AF-S Nikkor 24-85mm F3.5-4.5G ED VR, der er beregnet til full-frame-kameraer. Det har også billedstabilisering og er især oplagt til dem, der gerne vil have en god all-round optik til et full-frame-kamera uden at skulle betale dyrt. Begge objektiver kommer på markedet sidst i juni.

Endelig kan Nikon så prale med, at den samlede produktion af Nikkor-objektiver til kameraer med udskifteligt objektiv er nået op på 70 millioner. Tallet er steget med fem millioner, siden produktionen nåede 65 millioner i oktober 2011.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev