Cookie- og privatlivspolitik

Vild vidvinkelzoom til EOS M

Canons systemkamera har fået et løft med et nyt objektiv, der gør det muligt at optage på de vilde brændvidder på 18 mm.

  • Dato: 06.06.2013

Det tog sin tid, før Canon sendte sit bud på et systemkamera EOS M på markedet, og hidtil har der kun været to EF-M-objektiver at vælge imellem, men nu begynder det japanske firma at udvide deres sortiment. Med nyheden Canon EF-M 11-22mm F4.0-5.6 IS STM får man nemlig en ekstrem vidvinkelzoom, der dækker området fra 17,6 mm til 35 mm. Det burde være rigeligt til de helt store scenerier.

Objektivet er bygget kompakt og kan pakkes sammen, så det fylder 13 mm mindre i længden, når det ikke er i brug. Det vejer 220 gram og byder på en lysstyrke fra F4.0 til F5.6. Der er indbygget billedstabilisering af typen Dynamic IS, som sikrer mere rolige videooptagelser, hvilket den trinløse og lydsvage STM-fokusmotor også hjælper til med.

Canons overfladebehandling Super Spectra Coating holder refleksioner nede, hvilket sikrer en højere billedkvalitet. Nærgrænsen er på blot 15 cm. Canon er samtidig kommet med en ny firmware til EOS M-systemkameraet, så det både fungerer optimalt med den nye optik og fokuserer hurtigere end før med alle objektiver.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev