Cookie- og privatlivspolitik

Pico gør dine timelapse lettere

Den lille orange Pico, fra firmaet Mindarin, kan få dit kamera til at tage de mest ubesværede timelapse nogensinde. Og så er den samtidig billig.

  • Dato: 14.11.2014

Pico er et smart intervalur, som kan få dit kamera til at tage billeder med et bestemt antal sekunder i mellem. Når billederne sættes sammen til en film, har du en timelapse.

Hold knappen inde på den orange fætter, og tæl bibbene. Hvert bib repræsenterer et sekund. Når du slipper knappen, begynder kameraet at tage billeder.

Vil du have mere kontrol, kan du hente en app til din telefon. Pico kan snakke med app'en via telefonens opladerkabel, og gemme indstillingerne fra app'en og som så overføres til dit kamera.

Pico

Det giver mulighed for at tage billederne med forskelligt tidsinterval såkaldt Bulb Ramping, så der justeres efter dagslyset eller at tage Speed Ramping, der tager med forskelligt tidsinterval eller bracketing, så du kan lave HDR-timelapse.

Indrømmet, Pico er ikke helt klar endnu, da det er et projekt på Kickstarter.com, et sted, hvor der samles penge ind til gode opfindelser. Men firmaet bag, Mindarin, har før realiseret produkter ad den vej, som fx Astro, der er et mekanisk intervalmeter, så Pico skal nu nok blive til noget.

Prisen bliver 50 dollars, ca. 300 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev