Cookie- og privatlivspolitik
Gizmon iCA

Retro til iPhone

Japanske Gizmon har lavet den ultimative indpakning til fotoentusiastens telefon. Men det er ikke bare en tom skal. Den gør det også nemmere at fotografere med iPhone.

  • Dato: 02.01.2012

iPhone ligger ikke ligefrem perfekt i hænderne, når man skal fotografere, men det kan man rette op på med dette nye hylster til iPhone 4 og iPhone 4S. Gizmon iCA har både udløserknap og optisk søger, og i bunden sidder et stativgevind. Det store objektiv er falsk og har i stedet et spejl, der skulle gøre det nemmere at komponere selvportrætter.

Telefonens kamera kigger i stedet ud i nederste venstre hjørne. Og her kan man endda supplere med forskellige forsatslinser fra Gizmon, der fås som ekstraudstyr. Man kan også få kameraremme til hylsteret så telefonen kan hænge om halsen, som på 1950’ernes reportagefotografer. Gizmon iCA fås i hvid, sort eller brun og kan bestilles via denne amerikanske webside for 375 kroner. Hertil skal man lægge udgiften til forsendelse, moms og told.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev