Cookie- og privatlivspolitik

Så stærke er de bedste blitz til Nikon

Intet overgår et smukt, naturligt lys, men med en god, ekstern blitz kan du supplere det, bløde skygger op og i en snæver vending skabe dit helt eget lys i en professionel kvalitet – også til action. Her tester vi markedets otte bedste modeller til Nikon.

  • Dato: 22.12.2015

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

I en tid, hvor de bedste, nye kameraer kan skyde ved ISO 51.200 uden at blinke, er det nærliggende at tro, at blitzens dage er talte. Det er rigtigt, at man i dag kan arbejde i langt svagere lys end før, men blitzen er stadig et unikt værktøj til at supplere det forhåndenværende lys og sikre en billedkvalitet, der langt overgår, hvad man kan få ved at skrue op for ISO. Hvis du ser en professionel presse- eller bryllupsfotograf, bruger de alle en ekstern blitz som problemløser og får en pæn, ensartet oplysning af deres motiv.

Noget af det vigtigste, når man får en ekstern blitz, er, at det ikke er nok at sætte den på kameraet og trykke på knappen. Det giver bare et hårdere lys og dybere skygger. Kunsten er at lade blitzlyset blande sig med det naturlige lys, fx ved at reflektere lyset i lofter og vægge, med de diffusere, næsten alle eksterne flash leveres med.

Læs mere i vores test af markedets otte bedste blitzmodeller til Nikon.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev