Cookie- og privatlivspolitik

Sæt Canon på dit Sony

Giv objektiverne nyt liv på fremmed systemkamera

  • Dato: 23.01.2012

Hvis du har en samling Canon-objektiver, men samtidig har brændt dig helt varm på tanken om at eje et spejlløst systemkamera, så kan denne nyhed sikre dig det bedste af begge verdener. Firmaerne Conurus og Metabones har nemlig lavet en adapter, så man kan bruge Canon-objektiver på et Sony NEX-systemkamera.

Den hedder Canon EF Lens to Sony NEX Smart Adapter og sikrer, at kameraet kan styre objektivets blændeåbning, så den automatiske eksponering fungerer med fx blændeprioriteret og lukkertidsprioriteret program. Desuden vil billedstabiliseringen i objektivet også virke, og adapteren understøtter objektiver med både EF- og EF-S-fatning. Man skal dog indstille fokus manuelt.

Du kan læse mere om adapteren her, hvor man også kan bestille den. Den koster 399 dollars svarende til 2300 kroner. Det er ikke helt billigt, men alligevel er den første produktion allerede udsolgt. Metabones er dog ingen novice på området, da de allerede i et stykke tid har lavet adaptere, så Nikon- og Leica-optikker kan bruges til Sony E-fatning, ligesom der også har adaptere til Micro Four Thirds-systemet.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev