Cookie- og privatlivspolitik

Dell-skærme viser alle farverne

Med teknologien PremierColor får du både et stort farverum med massevis af nuancer, ligesom skærmen leveres farvekalibreret fra fabrikken af.

  • Dato: 13.03.2013

Der er ikke meget sjov ved at gøre sig umage med at få optaget alle nuancerne i et motiv, hvis du ikke kan se dem bagefter på en ordentlig skærm. Den bekymring slipper du for med Dells nye serie af PremierColor-skærme.

De dækker nemlig 99 procent af farverummet Adobe RGB, der især gengiver flere nuancer af grønt og lyseblåt end sRGB. Det sidstnævnte farverum gengives dog også præcist, da skærmen dækker alle nuancerne her. En anden stor fordel er, at skærmene i PremierColor-serien leveres farvekalibreret fra fabrikken.

Dell UltraSharp U2413 har en størrelse på 24 tommer og har en opløsning på 1920 x 1200 pixels. Den koster 4586 kroner, og du kan læse mere om den her. Storebror Dell U2713H er på 27 tommer med en opløsning på 2560 x 1440 pixels. Her er prisen 7686 kroner, og du kan læse mere om den her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev