Cookie- og privatlivspolitik
KD-84X9005

Forrygende opløsning på kæmpe Sony-fjernsyn

Fremtidens film og video vil blive vist i den høje 4K-opløsning, og Sony er allerede klar til dem, der må være med fra starten. Skærmen KD-84X9005 er på hele 84 tommer - og prisen lige så gigantisk.

  • Dato: 31.08.2012

Filmbranchen er godt i gang med at skifte til at optage i 4K-opløsningen på hele 3840 x 2160 pixels, der byder på fire gange så mange detaljer som Full HD-video. Det er i første omgang beregnet til et biograflærred, men man kan også få glæde af de mange detaljer derhjemme, hvis man investerer i Sonys nye topmodel KD-84X9005.

Der er tale om en kæmpestor fladskærm på 84 tommer, der gengiver film, video og billeder i 4K. En særlig X-Reality-billedgenerator med teknologierne Image Pattern Analysis og Reality Creation skulle optimere indholdet til at blive vist perfekt i den høje opløsning.

Der er selvfølgelig 3-d, som også kan opleves fra skæve vinkler, så flere kan være med til at nyde herlighederne. Lyden er heller ikke glemt med 10 indbyggede højttalere, der gengiver 5.1-surroundsound. Du kan læse mere her.

Prisen lyder på 25.000 – vel at mærke i Euro. Det svarer sådan cirka til 186.250 danske kroner, men da topmodellen først er på markedet til december, har man altså lidt tid til at spare op.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev