Cookie- og privatlivspolitik

Vild Ultra HD-skærm

Dell er klar med en ny skærm til fotoentusiasten med den vilde opløsning på 3840 x 2160 pixels. UP2414Q lokker endda med et stort farverum til penge, hvor langt flere kan være med.

  • Dato: 17.12.2013

Det har hidtil kostet omkring 25.000 kroner at få glæde af den store Ultra HD-opløsning på computerskærmen, men nu kommer Dell med et billigere alternativ, der endda byder på ekstra godter til fotoentusiasten.

Skærmen Dell UltraSharp UP2414Q er på 24 tommer og byder på opløsningen 3840 x 2160 pixels. Der er endnu mere at glædes over for den kræsne fotoentusiast, for skærmens PremierColor dækker 99 procent af farverummet AdobeRGB, så du får langt flere især grønne nuancer med end normalt, og så er den kalibreret fra fabrikken af. Farverummet sRGB dækkes fuldstændigt, og farverne gengives med en præcision på 10-bit farver.

Detaljegraden er på hele 185 pixels per tomme, og da opløsningen dermed er fire gange højere end normalt for en skærm på 24 tommer, kan man glædes over en detaljerigdom, der førhen kun kunne opnås ved at printe ens billeder ud. Den vejledende pris bliver på 11.323 kroner, når skærmen snart kommer til salg på Dells danske hjemmeside.

Hvorfor Ultra HD skærm? Bliv klogere her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev