Cookie- og privatlivspolitik
Epson V850

Skan fotos i tårnhøj kvalitet

Epsons nye skannere Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo hiver detaljer frem i selv de mørkeste områder af dine fotos og dias.

  • Dato: 29.09.2014

Med de to nye flatbedskannere Perfection V850 Pro og Perfection V800 Photo fra Epson kan du skanne både dine print og dias i meget høj kvalitet. Billederne klares i en opløsning på 4800 dpi, mens dias og negativer læses med 6400 dpi.

Begge henvender sig til den krævende entusiast og kan skanne selv analoge film i mellemformat samt de store film på fem gange fire tommer. Skannerne har et højt toneomfang på 4.0 Dmax, hvilket især gør det muligt at hente flere detaljer frem i de mørke partier end normalt.

Begge modeller er udstyret med Digital ICE-teknologien til at fjerne støv, hår, ridser og andre unoder automatisk fra både film, dias og fotos. ReadyScan LED-teknologi betyder, at der næsten ingen opvarmningstid er, og så sikrer den lave temperatur fra LED-lampen, at man kan skanne selv de mest ømtålelige originaler. Begge modeller kommer på markedet i løbet af oktober.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev