Cookie- og privatlivspolitik

Spar penge på batterier

Det er altafgørende, at man altid kan stole på sine kamerabatterier. DIGITAL FOTO har derfor undersøgt det uoverskuelige marked for at afprøve, om de uoriginale kan matche kameraproducenternes egne.

  • Dato: 04.06.2012

Hent låst indhold > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du kan spare penge på dine batterier.

Kameraproducenter leverer indlysende nok altid et batteri sammen med det nyindkøbte kamera. Men der kan være situationer, hvor man har brug for ekstra strømkilder, som fx hvis man er på fototur i ødemarken eller bare tager rigtig mange billeder på sine ferier. Det kan også være, man er ude efter et batteri, der holder længere. Uanset hvad er det altid en god idé at have mindst ét ekstra batteri på sig. Når man er nået til den erkendelse og står i butikken, er der nogle faktorer, som man skal tage stilling til. Dels skal man vurdere, om det har betydning, at et batteri fx er på 1500 mAh. Desuden benytter de fleste kameramodeller forskellige typer batterier, så forvirringen kan hurtigt blive stor.

Derudover er batterimarkedet fyldt med produkter fra både kameraproducenter og en lang række tredjepartsfabrikanter, der leverer batterier, som er væsentligt billigere end de originale. Nogle er måske endda dårlige piratkopier. Og hvad skal man som forbruger så stille op? Kan man hoppe på de billige batterier uden risiko, eller skal man holde sig til kameraproducenternes egne varer, der i deres øjne er mere stabile?

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev