Cookie- og privatlivspolitik
Bær dine billeder på tøjet

Svenskere vil sætte dine fotos på en nål

En ny opfindelse har masser af medvind på Kickstarter netop nu. Målsætningen er, at du næste år kan vise billeder på din trøje.

  • Dato: 11.03.2016

Står det til den nystartede svenske virksomhed, Pins Collective, så skal vi til at bære vores digitale fotos på tøjet. Det svenske projekt er nemlig i færd med at introducere verdens første digitale badge.

Idéen er, at du med den medfølgende app skal kunne skifte udseendet på din badge, ligesom du også kan dele dine billeder og designs med omverdenen - direkte fra din badge.

Internettet bakker op

Visionen bag produktet, som Pins Collective forventer at lancere næste år, er at udvikle et produkt, som enhver kunne tænke sig at bruge – og derfor faldt valget på den digitale løsning, som brugeren styrer fra en smartphone.

Pin Collectives nye badge er designet om en rund lcd-skærm på 1,34 tommer, der er baggrundsbelyst, mens Pin Collectives app styrer det hele. Opladningen sker med Micro-USB, hvilket sikrer 75 timers brug på et stillbillede, og 2,5 time ved filmvisning.

Pin Collectives kampagne på Kickstarter blev sat i gang den 1. Marts, og har allerede indsamlet knap 55.000 dollars af de 75.000 dollars, som Pins Collective har sat som mål. Svenskernes ambition er, at verdens første digitale badge kan købes i februar 2017.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev