Cookie- og privatlivspolitik

Nem billedbehandling med ny tavle-pc fra Samsung

Med Galaxy Note 10.1 lancerer Samsung et nyt koncept, hvor den interaktive pen og split-screen funktion gør det lettere at billedbehandle i fx Photoshop.

  • Dato: 07.08.2012

Samsungs seneste tavle-pc hedder Galaxy Note 10.1. Den tilhører Galaxy Note-familien og kombinerer mobiltelefoni med Samsungs fleksible tablet-platform og den interaktive pen, S Pen. Galaxy Note 10.1 er desuden udstyret med en split-screen funktion, der muliggør helt nye oplevelser. Interaktiviteten er øget, og i stedet for blot at forbruge indhold produceret af andre, kan man aktivt skabe og dele sit eget indhold.

Note 10.1 er udstyret med den unikke S Pen, der fungerer som en smart digital kuglepen, der med fordel kan anvendes til billedbehandling. Galaxy Note 10.1 kommer fx med en pen-kompatibel version af Adobe Photoshop Touch, der er optimeret til at understøtte S-Pennens trykfølsomhed og er et ideelt værktøj for hurtig og professionel billedredigering. S Pennen er også et perfekt arbejdsredskab til at tage noter under et møde. Håndskrift forvandles enkelt til tekst på skærmen, så man kan sende noter direkte videre via e-mail eller sms. Man kan også markere tekst, skrive noter i margenen eller lave korrekturrettelser i allerede eksisterende dokumenter.

Galaxy Note 10.1 har en skærm på 10,0 tommer med en opløsning på 1280 x 800 pixels, operativsystemet Android 4.0 og Touchwiz. Tavle-pc'en er udstyret med en Quad Core-processor på 1,4 GHz med 2,0 gigabytes RAM-hukommelse. Der er desuden to kameraer, Bluetooth , usb, wi-fi, og 16 gigabytes intern hukommelse. Den vejledende udsalgspris er 5000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev