Cookie- og privatlivspolitik

Ny iPad med forrygende opløsning

Med den nye tablet-computer fra Apple kan du nu se flere detaljer i pletskuddene end på din computerskærm.

  • Dato: 08.03.2012

Apple har skabt den helt perfekte partner til fotoentusiasten, der gerne vil have en optimal måde at vise sine flotte billeder frem på. Den nye iPad byder nemlig på markant højere detaljerigdom, da opløsningen er hævet fra 1024 x 768 pixels til hele 2048 x 1536 pixels. Dermed sendes såvel din computerskærm som Full HD-fladskærmen i skammekrogen.

Den nye iPad har samme skærmstørrelse på 9,7 tommer, og for at sikre hurtig opdatering af de mange pixels på skærmen er processoren blevet opdateret til en A5X-udgave med ekstra grafikkræfter. Kameraet er også blevet markant forbedret i forhold til forgængeren. Nu har det fået en opløsning på 5,0 mio. pixels mod 0,7 mio. pixels førhen, og optikken er arvet fra iPhone 4S, så der fx er en stor blænde på F2.4. Kameraet kan selvfølgelig optage Full HD-video.

Nyheden understøtter også det lynhurtige mobile netværk 4G, så man kan være på nettet uden fartbegrænser under ens fototur. Denne funktion findes dog kun i de dyrere versioner. Som en ekstra godbid kan man nu få Apples billedbehandlingsprogram iPhoto som App. Den fås også til iPhone, men er langt mere oplagt til den nye iPad med tårnhøj opløsning.

Du kan læse mere her. Priserne er de samme som forrige version, så de går fra 3699 kroner for en iPad med 16 gigabytes lagerplads til 5999 kroner for 64 gigabytes og 4G-netværk. De kan købes i Danmark fra den 23. marts.

Vær opmærksom på, at det hurtige 4G-netværk ikke lader til at fungere på den nye iPad 3 i Danmark. Læs mere (på komputer.dk) her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev