Cookie- og privatlivspolitik

Så er der kamera i iPad

Onsdag aften præsenterede Apple anden generation af tavle-computeren iPad. Nu er der kommet kamera både på for- og på bagsiden, og så er hastigheden sat i vejret.

  • Dato: 03.03.2011

Da den første iPad blev lanceret, gik der otte måneder, før den kom i danske butikker. I går præsenterede Apple den nye iPad 2, og den kan vi købe allerede 25. marts. Modsat første generation er der nu kommet kamera i iPad. På fronten sidder et kamera med VGA-opløsning på 640 x 480 pixels, som kan bruges til fx videosamtaler. Desuden er der et kamera på bagsiden. Apple har endnu ikke offentliggjort opløsningen, men det kan bruges til videooptagelser i HD-opløsning på 1280 x 720 pixels og kan også tage stillbilleder.

Blandt de medfølgende programmer finder man Photo Booth, som man kender fra Mac-computere. Her kan man lave fx sjove ansigter ved hjælp af forskellige effekter, der lægges på de billeder, man tager med kameraet. Da man også kan optage video, fås redigeringsprogrammet iMovie nu også til iPad.

Der er kommet en helt ny processor med navnet A5 i iPad 2. Den skulle være dobbelt så hurtig som den tidligere A4-processor. Ifølge Apple kan grafik afvikles op til ni gange hurtigere med den nye processor.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev