Cookie- og privatlivspolitik

Tag din iPad med ud i regnen

En smart og gennemsigtig beskyttelse holder vandet ude, så du sagtens kan tage din smartphone eller tablet-computer frem i barskt vejr.

  • Dato: 22.02.2012

Der er efterhånden mange nyttige Apps, der hjælper os fotoentusiaster til fx at få indstillet kameraet perfekt ude i marken, men der er ikke meget sjov ved dem, hvis man går og frygter, at dårligt vejr ødelægger ens dyrtkøbte smartphone eller iPad.

Den frygt kan du godt pakke væk, for firmaet Seal Shield er klar med en særlig beskyttelse til iPad og iPhone, der via en tynd, gennemsigtig film holder vandet ude. Faktisk lover firmaet, at den særlige beskyttelsesfilm gør din iPad 2 eller iPhone 4 og 4S så vandtæt, så du kan tage dem med i badekarret.

Nyheden benytter firmaets Silver Seal, der beskytter mod bakterier, så der ikke kan danne sig mug eller svamp. Du kan læse mere her, og den vejledende pris lyder på 20 dollar, så regn med en pris på herhjemme på omkring 150 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev