Cookie- og privatlivspolitik

Vælg den rigtige baggrund til dit foto

Dine studieportrætter bliver først helt optimale, når du vælger den rigtige fotobaggrund. For under 600 kroner kan du komme i gang med en god papirrulle.

  • Dato: 20.04.2013

Hent låst indhold > klik her

Præcis som i portrætter taget udendørs har baggrunden også stor betydning for den stemning, man skaber i et portræt, når man fotograferer indendørs. En optimal baggrund stjæler nemlig ikke opmærksomheden fra modellen. Men baggrunden skal samtidig helst underbygge den stemning, som findes i portrættet. For at komme i gang skal man derfor købe et baggrundsophæng i et sæt, som består af to stativer og en sammenklappelig tværlægte. Der findes forskellige sæt på markedet, som varierer i pris. Derudover skal man købe sine baggrunde separat. De monteres på tværlægten. Baggrundsophæng i sæt leveres typisk i en praktisk taske. De er transportable og derfor lette at gemme væk. Baggrundene kan derimod variere i størrelse og materiale. Man skal også overveje, om man har tænkt sig at tage portrætter i fuld figur, da dette kræver en stativhøjde på minimum 2,5 meter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev