Cookie- og privatlivspolitik

Verdens vildeste digitizer

Wacom har lanceret en digital tegneplade, der blæser alt andet af banen, og er drømmeudstyret for enhver Photoshop-haj. Prisen er tårnhøj, men det bliver dine billedjusteringer også.

  • Dato: 12.01.2015

Hvis du elsker at retouchere billeder og lave andre former for avancerede justeringer på dine pletskud, så bør du lige tjekke den spritnye Wacom Cintiq 27QHD. Der er tale om en digitizer kombineret med en stor skærm, som du tilslutter din pc eller Mac.

Det er nærmest som at have en kæmpemæssig tablet med hænderne. Skærmen har en størrelse på 27 tommer og byder på en høj opløsning på 2560 x 1440 pixels, så du kan retouchere præcist ned i detaljen. Billedkvaliteten er også i top, fordi skærmen kan kalibreres til at vise 97 procent af det store farverum AdobeRGB.

Der medfølger selvfølgelig en digital pen, men også enheden ExpressKey Remote, hvor du kan programmere en række genvejstaster. Cintiq 27QHD koster 16.400 kroner, men du kan også købe en udgave, hvor skærmen er berøringsfølsom. Den hedder Cintiq 27QHD touch og koster 19.300 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev