Cookie- og privatlivspolitik

360 grader med ét klik

Der er mange veje til flotte panoramabilleder, men med Tamaggo kan det ikke blive nemmere. Det lille fotografiske æg er en teknologisk revolution, som med et enkelt klik kan fange verden i 360 grader.

  • Dato: 17.01.2012

Den canadiske producent Tamaggo, der navnemæssigt er inspireret af de små japanske computeræg, Tamagotchi, har udviklet et lille vidunder, der byder på en banebrydende fototeknologi. Tamaggo er nemlig den første fotografiske enhed, som har en indbygget panomorph optik og software, som gør det muligt at tage et billede i 360 grader med et enkelt klik. Et billede i høj opløsning, som man uden problemer kan navigere rundt i og hvor man zoome ind på detaljer.

Det fikse kamera har fire indstillinger: Himmel 360, Jord 360, horisontalt og vertikalt panorama. Tamaggo er desuden den første enhed med positionssensorer, der kan registrere om man vil lave et panorama på 360 grader eller om man vil tage et horisontalt eller vertikalt panorama.

Kameraet byder på en opløsning på 14,0 mio. pixels og en berøringsfølsom skærm på 2,0 tommer. Den kan forbindes til computeren via usb eller trådløst via Wi-Fi eller Bluetooth. Tamaggo vejer kun 190 gram og måler 9,2 x 5,6 x 6,1 cm. Panoramakameraet forventes i handlen i andet kvartal i år og prisen forventes at ligge lige under 200 US $, hvilket svarer til cirka 1200 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev