Cookie- og privatlivspolitik

Årets bedste fotoprodukter

Den europæiske organisation EISA har netop udnævnt det bedste af det bedste, når det drejer sig om kameraer og udstyr til fotoentusiasten.

  • Dato: 15.08.2012

Canon vandt prisen for det bedste avancerede spejlrefleks med EOS 5D Mark III, mens PowerShot G1 X toppede blandt kompaktkameraer. PIXMA PRO-1 blev årets fotoprinter, og endelig fik videokameraet LEGRIA HF M52 titlen som bedste videokamera.

Nikons D4 blev hædret som årets professionelle kamera, mens D800 gjorde rent bord og blev udpeget til at være årets kamera.

Fujifilm X-Pro1 fik prisen som det bedste professionelle systemkamera, mens Olympus OM-D tog sig af titlen som årets systemkamera. Olympus vandt også i disciplinen indenfor ekstremkameraer med Olympus TOUGH TG-1.

Samsung NX20 opnåede hæder som det bedste kompakte systemkamera, mens Sony Cyber-shot DSC-HX20V sejrede i toppen af rejsekameraer, mens RX100 vandt indenfor de avancerede kompaktkameraer. Sonys Alpha57 fik også en medajle i form af det spejlreflekskamera.

Du kan læse om resten af de i alt 16 vindere af EISA Photo Awards 2012-13 her. EISA står for European Imaging and Sounds Association, og priserne er givet af et panel af redaktører, der repræsenterer 50 magasiner i 18 lande.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev