Cookie- og privatlivspolitik

Action kamera til storbyfotografen

Ricoh er klar med et nyt kamera i deres GR-serie, som henvender sig til fotoentusiaster. Ricoh GX Digital IV har en forbedret autofokus med hele 190 fokuspunkter og en nye billedprocessor. Objektivet er på 35 mm og blænde F1.9, og derfor et oplagt valg til storbyen under alle lysforhold.

  • Dato: 19.09.2011

Hvis man har en stærk kærlighed til såkaldt street photography, altså billeder af mennesker taget på gaden i bymiljøer, og sætter hastighed højt på ønskesedlen, er Ricohs nye kamera måske et oplagt valg. Ricoh GR Digital IV har nemlig forbedret autokussen i forhold til GR III, så kameraet kan stille skarpt på 0,2 sekunder. Hastigheden opnås ved hjælp af hele 190 fokuspunkter og et nyt fokussystem, der både benytter autofokussen i kameraet og en ny sekundær autofokus, som sidder eksternt.

Med til at styrke kameraet når det gælder hastighed er den nye processor GR ENGINE IV, Desuden er kameraet, som er konstrueret i magnesium, udstyret med en ny billedstabilisering af typen sensor-shift, hvor billedchippen bevæges for at korrigere for rystelser. Kameraets ccd-sensor er på 10,0 mio. pixels, og man kan både optage jpeg og raw.

Kameraet har ikke zoom, men derimod et fast objektiv med en brændvidde på 35 mm, som med en blænde F1.9 er ganske lysstærkt. Det indbyggede vaterpas er også forbedret. Nu kan ikke kun se en horisontal linje, men viser også, hvis kameraet vipper op eller ned, hvilket er smart når man tager arkitekturbilleder og vil undgå styrtende linjer. Skærmen er på 3,0 tommer bestående af ikke mindre end 1.230.000 punkter. Prisen er 3995 kroner. Der vil desuden komme en speciel udgave i hvid, som koster 4595 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev