Casio spoler tiden

Casio spoler tiden tilbage

Det nye Casio Exilim EX-ZR700 tager ekstra billeder, så du kan udvælge det bedste actionskud. Desuden er der en smart makrofunktion til at sikre optimal dybdeskarphed.

1. februar 2013

Casio er kendt for at lave kompaktkameraer, der kan tage mange billeder per sekund, og det nye Exilim EX-ZR700 har da også et par trumfkort oppe i ærmet. Kameraets Triple Shot-funktion sørger nemlig for lynhurtigt at tage to ekstra billeder før og efter, at du har trukket udløseren ned, så det er muligt at vælge det bedste af fx action efterfølgende.

Man kan skyde med helt op til 30 billeder per sekund, og kameraet byder på såkaldt high-speed autofokus, der kan stille skarpt på blot 0,18 sekund. Der er også en rigtig smart funktion til makro, hvor kameraet optager en serie af billeder med forskelligt fokus og bagefter sætter dem sammen, så man får en stor dybdeskarphed, hvor alt står skarpt.

Exilim EX-ZR700 har trods de kompakte mål 18x optisk zoom, der dækker området fra 25 mm til 450 mm. Der er indbygget optisk billedstabilisering, og kameraet har en opløsning på 16,1 mio. pixels. Prisen lyder på 2699 kroner.

Læs også

MÅSKE ER DU INTERESSERET I ...