Cookie- og privatlivspolitik
Taylor Swift fra GrammyCam

GoPro i Grammy-statuetten - galt eller genialt?

Med et GoPro kamera bygget ind i Grammy-statuetten, kunne seere følge med live på nettet, når alverdens sangere modtog deres Grammyer.

  • Dato: 16.02.2016

Da Grammyuddelingen løb over skærmen for 56. gang i går, havde GoPro haft en finger med i spillet i forhold til de billeder, som folk kunne følge live. Inde i den Grammy, som kunstnerne modtog på scenen, sad der nemlig et kamera, som leverede et live GrammyCam-feed til hele verden.

De stort promoverede GrammyCam fik dog meget blandede ord med på vejen på de sociale medier, for billederne, det leverede, var mere fjollede end de var flotte. Nogen havde vist ikke tænkt over, hvordan kunstnerne typisk vil holde statuetten, når de har modtaget den - i hvert fald resulterede det i en masse klip af kendisser set nedefra - med direkte udsigt til mave, barn, næsebor og loft.

Især Taylor Swifts video, fik en del kommentarer med på vejen, for når man endelig kunne se hende i billedet, var der mest af alt fokus på den amerikanske sangstjernes barm. Flere pointerede, at ingen i virkeligheden ønsker at blive filmet nedefra og op...Her et andet eksempel med rapperen Kendrick Lamar set fra GrammyCam:Og her er vi i nærkontakt med musikproduceren David Audés højre hånd:

Selvom GrammyCam blev vist live hele aftenen, er seernes videoer dagen igennem blevet fjernet fra nettet, så det nu stort set kun er muligt at finde Grammyakademiets egne versioneringer. Så kan man spekulere i, om det er kunstnerne selv eller folkene bag GrammyCam, der ikke er interesserede i at videoerne ligger på nettet.

Tanken var, at hvis det blev en succes til Grammyuddelingen, skulle det implementeres i andre priser for eksempel Oscar. Hvad tænker du?

Har GoPro noget at gøre i en Oscarstatuette? Er GrammyCam genialt, eller er det bare helt galt? Giv gerne dit besyv med på Facebook.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev